Visie

Alles is energie

Het eerste en belangrijkste uitgangspunt van S-pect is, dat alles met alles verbonden is. Alles is energie. En energie is alles. Een mens moet op elk levensgebied over een voldoende dosis energie beschikken om optimaal te kunnen presteren, en (werk-)plezier te ervaren. Bewustwording op de persoonlijke energiebalans zet in beweging. Het helpt je verantwoordelijkheid te (leren) nemen, (andere) keuzes te maken en daarnaar te gaan handelen.

Verder handel ik vanuit de volgende waarden: nieuwsgierigheid, verbinding, beweging, verantwoordelijkheid, gelijkwaardigheid, bezieling, creativiteit, liefde, lef en… plezier!!

Ik vat deze waarden en uitgangspunten samen in de volgende visie; “oprechte nieuwsgierigheid resulteert in verbinding. Vanuit deze verbinding kan men de ander helpen zich te ontwikkelen, waardoor de deur openstaat naar het maken van keuzes. Keuzes die leiden tot het optimaal benutten van ieders volledige potentie.” Of het nu middels coaching, workshops, trainingen, presentaties of het uitvoeren van een interim-opdracht is, de ontwikkeling van mensen is altijd mijn uitgangspunt!

Over S-pect

Visie

Jouke

Partners